Vacature SERVICEADVISEUR Den Haag (AM24-011)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Den Haag Ref: AM24-011
Salaris: € 2800,00 - tot € 3800,00 br/mnd

Heb je ervaring als Serviceadviseur in de automotive en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het jou leuk om samen met een team collega’s een nieuwe vestiging op de kaart te zetten in de regio Den Haag? Weet jij als geen ander hoe je klanten een uitstekende service biedt? Lees dan snel verder, want dan is deze functie als serviceadviseur echt iets voor jou!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Jij hebt een passie voor auto’s en houdt ervan om direct in contact te staan met de klant. Het leveren van uitstekende service is iets wat jij graag doet en waar je uitzonderlijk goed in bent. Jij weet het overzicht te bewaren, ook als het plotseling erg druk is aan de balie, en kunt snel schakelen. Jij ziet het als jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat alle klanten tevreden naar huis gaan en daarmee zet je de vestiging echt op de kaart. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal 3 jaar recente ervaring als serviceadviseur in een automotive bedrijf
 • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Fulltime beschikbaarheid

Functie-eisen:

Jij bent een ware vakspecialist. Met jouw uitgebreide kennis kun je zelfstandig aan de slag. Het delen van informatie, inspireren en motiveren van collega's geeft jou voldoening. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, en je werkt nauwkeurig met de motivatie om de vestiging succesvol op de kaart te zetten. Daarnaast herken je jezelf in het onderstaande profiel: 

 • Afgeronde MBO 4-opleiding tot diagnosespecialist
 • Bij voorkeur in het bezit van APK en NEN9140, of bereid deze op onze kosten te behalen
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wij bieden:

Samen krijgen jullie de kans om de vestiging op de kaart te zetten, met ondersteuning van collega's van andere vestigingen. Bij ons krijg je een functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden. We willen samen met jou groeien!

Daarnaast kun je rekenen op: 

 • Salaris € 2800,00 - tot € 3800,00 br/mnd
 • Uiteraard krijg je van ons een telefoon en laptop van de zaak
 • Personeelskorting op een auto, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin
 • Het vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie!

  Interesse: 

  Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

  solliciteer nu

  Service Monteur

  "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."