Vacature Serviceadviseur terneuzen (m/V) (AM24-037)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Terneuzen Ref: AM24-037
Salaris: € 2800,00 - € 4000,00 br/mnd

Ben jij een expert in klantvriendelijkheid? Zoek je een baan die afwisselend en uitdagend is? Kun jij rustig blijven, zelfs als het hectisch wordt? Lees dan snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor onze opdrachtgever zoeken we een klantvriendelijke medewerker om hun frontoffice team te komen versterken. Samen met de collega Juul ben je het eerste aanspreekpunt bij de receptie. Als Serviceadviseur ben jij het gezicht van onze vestiging. Met een glimlach verwelkom je klanten en help je hen met allerlei vragen, voornamelijk over onze service. Jij bent de schakel tussen de klant en de werkplaats, en klanten zien jou echt als de Serviceadviseur. Een typische werkdag zou er als volgt uit kunnen zien: je beantwoordt de telefoon en plant samen met de klant een afspraak in. Op de dag van de afspraak ontvang je de klant en bespreek je eventuele problemen met de auto. Vervolgens geef je de details door aan je collega's in de werkplaats, zodat zij precies weten wat er moet gebeuren. Als de auto klaar is, bespreek je de uitgevoerde werkzaamheden met de klant. Uiteraard zorg je ook voor de administratieve afhandeling en bewaak je de planning van de werkplaats. Je taken omvatten onder andere:

 • Aanmaken van werkorders
 • Voortgang bewaken van de planning
 • Bespreken van facturen en uitleg geven aan de klant over de uitgevoerde werkzaamheden
 • Afspraken voorbereiden

Functie-eisen:

Het zou fijn zijn als je al ervaring hebt als Serviceadviseur in de automotive, maar als je ervaring hebt in de horeca of een andere servicegerichte sector waar je veel met klanten werkt, leren wij je graag de rest! Het belangrijkste is dat jij samen met je collega's klanten uitstekend kunt helpen. Je bent vanzelfsprekend klantvriendelijk en vindt het leuk om met mensen om te gaan. Je kunt goed het overzicht bewaren, zelfs als het druk is aan de balie. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Fulltime beschikbaar

Over de Opdrachtgever:

Deze dealer geniet een uitstekende reputatie in de regio en er heerst een informele sfeer binnen het team. De focus ligt op uitmuntende service en klantvriendelijkheid. Het begrijpen van de behoeften van de klant vereist empathie, en medewerkers worden hier grondig in getraind. Kortom, het is een ambitieus bedrijf dat volledig achter haar dienstverlening staat.

Wat bieden wij: 

Je komt te werken in een ambitieus team van 8 collega’s dat er alles aan doet om de klanten te ontzorgen. Deze doelen willen ze graag behalen maar  dat doen ze wel als team samen. Hier werken ze dan ook hard voor. Naast hard werken vinden zij een goede werksfeer belangrijk. Ze hebben regelmatig een gezellige BBQ en iedere week sluiten ze op vrijdag af met een gezellige borrel. We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met veel doorgroeimogelijkheden. Verder kun je rekenen op:

 • Salaris € 2800,00 - € 4000,00 br/mnd
 • Mogelijkheden om je eigen carrièrepad te bepalen
 • Trainingen en workshops naar keuze
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor jou en je gezin
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een ambitieuze organisatie!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."