Vacature SERVICEADVISEUR Tilburg (AM24-024)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Tilburg Ref: AM24-024
Salaris: € 2800,00 - € 4500,00 br/mnd

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie in de Automotive? Vind je het leuk om de brug te slaan tussen klanten en je collega's in de werkplaats? Zoek je een gevarieerde functie als Serviceadviseur? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou, dus lees snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor onze opdrachtgever zoeken we een klantvriendelijke collega om ons team te versterken als Serviceadviseur. In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en de schakel tussen hen en je collega's in de werkplaats. Je verwerkt administratief alles wat er in de werkplaats gebeurt aan de auto van de klant, waaronder uitgevoerde werkzaamheden, facturatie en schade- of garantieclaims. Daarnaast beheer je de werkplaatsplanning en bespreek je dit met de klanten. Het is essentieel dat je weet hoe je effectief met klanten communiceert, ongeacht het type voertuig of het probleem van de klant. Jouw uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat de klant met een tevreden gevoel en een glimlach vertrekt. Enkele van je taken zijn onder andere: 

 • Aanmaken van werkorders
 • Administratief verwerken van werkzaamheden aan de auto
 • Inplannen van werkzaamheden bij collega's in de werkplaats
 • Bewaken van de voortgang van de planning
 • Bespreken van de factuur en uitleg geven aan de klant over uitgevoerde werkzaamheden

Functie-eisen:

Samen met je collega zet jij je in om de klantverwachting te overtreffen. Voor deze rol is het belangrijk dat je ervaring hebt in de branche, bij voorkeur in een vergelijkbare functie. Je geniet van klantcontact en streeft naar uitstekende service. Daarnaast ben je sterk in organisatie en behoud je het overzicht, zelfs wanneer het druk is aan de balie. Verder beschik je over:

 • Enige technische kennis op het gebied van auto's
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Bij voorkeur fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wij bieden:

We bieden je een baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op: 

 • Salaris € 2800,00 - € 3800,00 br/mnd
 • Een passend salaris op basis van jouw ervaring
 • Korting op auto's, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin
 • Regie over je eigen carrière
 • De mogelijkheid om diverse trainingen en workshops naar keuze te volgen
 • Een leuke baan binnen een snelgroeiende organisatie met fantastische collega’s

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."