Vacature Verkoopadviseur (M/V) in Westland (AM24-043)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Westland Ref: AM24-043
Salaris: € 2200,00 -  € 3200,00 br/mnd

Op zoek naar avontuur? Ben je een dynamische, energieke verkoper met ervaring? Wij hebben de perfecte kans voor jou! We willen iemand die barst van enthousiasme en klaar is om klanten te verwennen terwijl je tegelijkertijd je administratieve skills showt. Dit is geen gewone job - het is een kans om te schitteren! Waar wacht je nog op? Solliciteer nu en laat ons zien wat je in huis hebt!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Bij onze opdrachtgever draait alles om jouw enthousiasme en klantgerichtheid! Als Verkoopadviseur ben jij dé ster die onze klanten begeleidt naar hun droomauto. Je bent niet alleen hun eerste aanspreekpunt, maar ook hun gids door het assortiment van splinternieuwe auto’s en onze topoccasions. Door goed te luisteren, slimme vragen te stellen en met jouw deskundig advies maak je het verschil. En alsof dat nog niet genoeg is, zorg je ook nog eens voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. Klinkt dit als jouw ideale job? Wacht dan niet langer en kom ons team versterken!

Functie-eisen:

Je bent vanzelfsprekend bekend met klantvriendelijkheid en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt goed luisteren en mensen helpen geeft jou energie. Herken jij jezelf in het onderstaande profiel?

  • Minstens enkele jaren bewezen verkoopervaring binnen de automotive sector.
  • Een proactieve houding, gekoppeld aan sterke communicatievaardigheden.
  • De wil om zichzelf continu te blijven ontwikkelen en elke dag een stapje beter te worden!
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Fulltime beschikbaarheid 

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een Nederlands bedrijf dat actief is in de automotive sector. Het is één van de oudste en grootste automotive bedrijven in Nederland. Het bedrijf is vooral bekend als importeur en dealer van verschillende automerken. Daarnaast is onze opdrachtgever ook actief in andere sectoren, zoals mobiliteitsoplossingen en zorghulpmiddelen. 

Wat bieden wij: 

Je krijgt een uitdagende en zelfstandige functie met volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Bij ons investeren we graag in jouw professionele ontwikkeling en bieden we:

  • Salaris € 2200,00 -  € 3200,00 br/mnd
  • Auto van de zaak met tankpas
  • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."