Vacature Werkplaats manager Waalwijk (AM24-030)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bedrijf, werving- en selectie
Tijd: 40 uur Locatie: Waalwijk Ref: AM24-030
Salaris: € 2900,00 -  € 4000,00 br/mnd

Ben je al ervaren als leidinggevende, maar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk je graag samen met je collega's om de beste resultaten te behalen? En heb je interesse om te werken met fantastische merken? Blijf dan lezen!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Je geeft leiding aan en motiveert de collega's in de werkplaats, waarbij je toeziet op een veilige werkomgeving. Technische kennis is niet vereist van jou; dit wordt door jouw collega’s verzorgd. Jouw rol is ervoor te zorgen dat zij hun werk uitstekend kunnen uitvoeren, waardoor onze klanten snel weer de weg op kunnen. Daarnaast draag je de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en onderhoud je contact met de importeur over technische zaken. Jouw taken en verantwoordelijkheden in het kort:

 • Het bewaken van de productiviteit in de werkplaats
 • Het mede verantwoordelijk zijn voor het realiseren van de werkplaatsomzet
 • Adviseren ter verbetering van de kwaliteit en efficiëntie
 • Uitvoeren van administratieve taken, waaronder het opstellen van rapporten en dagsluitingen

Functie-eisen:

Het is vanzelfsprekend dat je een passie hebt voor auto's. Daarnaast heb je leidinggevende ervaring in een servicegerichte functie binnen een commercieel bedrijf. Deze ervaring hoeft niet per se binnen de automotive te zijn. Het belangrijkste is dat je weet hoe je een team moet aansturen en individuen in hun kracht kunt zetten. Met jouw enthousiasme en betrokkenheid weet je het team te motiveren en individuele medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling. Je herkent jezelf in het volgende profiel:

 • HBO werk- en denkniveau, opgedaan door opleiding of werkervaring
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie
 • Fulltime beschikbaar

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de
medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wij bieden:

We bieden jou een zelfstandige functie, boordevol uitdaging. We laten je graag met ons meegroeien, en daarnaast kun je onder andere rekenen op:

 • Salaris € 2900,00 -  € 4000,00 br/mnd
 • Personeelskorting op een auto, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin
 • Regie over je eigen carrière pad
 • De mogelijkheid tot het vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops
 • En natuurlijk een leuke baan!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."