VESTIGINGSMANAGER in Groningen (AM24-055)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Bollenstreek Ref: AM24-055
Salaris: € 5000,00 - € 7000,00 br/mnd

Heb jij een passie voor auto's en een glimlach die net zo groot is als je klantgerichtheid? Dan hebben we de perfecte rol voor jou! We zoeken een vrolijke en energieke Service Adviseur met ervaring in de autobranche om dit bedrijf te komen versterken. Je komt terecht in een levendig bedrijf waar een warme sfeer en een hecht team op je wacht. Als je het leuk vindt om klanten te helpen, offertes op te stellen en advies te geven over hun geliefde auto's, dan nodigen we je graag uit om deel uit te maken van het team!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Als vestigingsmanager ben je de spil van ons team en draag je bij aan het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het algehele beheer van de vestiging in Groningen. Je leidt en motiveert een team van professionals in zowel sales als aftersales om een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van verkoopdoelstellingen, het optimaliseren van de operationele efficiëntie en het waarborgen van klanttevredenheid. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s om strategieën te ontwikkelen en lokale marketinginitiatieven te implementeren.

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die het leuk vindt om het bedrijf succesvol te vertegenwoordigen in Groningen en daarbij de benodigde verbouwing te begeleiden. Jij ziet het als een uitdaging om een goed team te smeden, zodat we toekomstbestendig kunnen ondernemen. Belangrijkste doel voor jou? Een hecht en efficiënt team creëren dat klaar is voor de uitdagingen van morgen. En weet je wat? Eigenwijsheid is welkom, zolang het bijdraagt aan het succes van het team en de organisatie. Verder beschik je over: 

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • fulltime beschikbaar
 • Minimaal 10 jaar ervaring in de automotive sector, met een sterke nadruk op zowel sales als aftersales Bewezen trackrecord in het leiden van teams naar succes en het behalen van verkoopdoelstellingen
 • Diepgaand begrip van de sales- en aftersalesprocessen in de automotive industrie
 • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om gegevens te gebruiken om besluitvorming te ondersteunen
 • Ondernemersmentaliteit en resultaatgericht denken

Over de Opdrachtgever:

Bij onze opdrachtgever ademen ze auto's. Met trots vertegenwoordigen zij 28 prachtige automerken verspreid over heel Nederland. Samen met zo'n 2.350 collega's op meer dan 90 locaties zetten zij hun voor alle klanten. Of het nu gaat om de aankoop, leasing of verhuur van een auto, zij regelen het. Van onderhoud tot schadeherstel en zelfs financiële zaken zoals financiering en verzekeringen, zij staan hun klanten bij in elke stap van hun autoreis. 

Wij bieden:

We bieden je een baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je rekenen op: 

 • Salaris € 5000,00 - € 7000,00 br/mnd
 • Bonusregeling
 • Auto van de zaak
 • Laptop van de zaak
 • Telefoon van de zaak
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime werkweek en de mogelijkheid om ieder jaar extra vakantiedagen bij te kopen
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot specialist in jouw vakgebied. Bij onze opdrachtgever kun je bijvoorbeeld verschillende (importeurs)trainingen en andere (vak)opleidingen volgen
 • Diverse doorgroeimogelijkheden, zowel binnen jouw eigen vestiging als naar andere bedrijfsonderdelen

Interesse:

Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en wordt onderdeel van hun team! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."