ALLROUND STORINGS- EN ONDERHOUDSMONTEUR 

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Installatiebedrijf 
Soort dienstverband:
Detavast

Tijd: 40 uur Locatie: Regio Westland Rf: TK019

 Binnen het bestaande team van professionele technici is onze opdrachtgever in het Westland op zoek naar versterking in de vorm van een Allround storings- en onderhoudsmonteur. Heb jij een technische opleiding en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Bel ons voor meer informatie!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Naast de productie en verpakkingslijnen, ben je ook bezig met het onderhouden en verhelpen van storingen aan gebouw gebonden installaties. De verschillende locaties worden door jou en je collega’s nauwkeurig onderhouden. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de productie probleemloos door kan gaan. Je stelt rapportages op en onderhoudt nauw contact met collega’s omtrent storingen.

Functie-eisen:

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding richting techniek;
 • Je hebt kennis van elektrotechnische gebouwinstallaties en PLC’s;
 • Je bent analytisch en je kunt goed omgaan met tijdsdruk;
 • Je hebt een energieke werkhouding en gaat niet naar huis tot de storing is verholpen;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs.

  Over de opdrachtgever:

  Deze internationale speler binnen de tuinbouwbranche is o.a. gevestigd in het Westland. Zij staan binnen Europa bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten en innovaties. Dit onderscheid deze opdrachtgever in binnen- en buitenland. Zij hebben een paar duizend medewerkers internationaal en toch is het gezamenlijk doel iets waar ze veel waarde aan hechten en aandacht aan besteden. Ook samen met klant en consument werken zij om tot een kwalitatief hoog product te komen en het vertrouwen van beiden is daarbij belangrijk. 

  Wat bieden wij:

  • Goed salaris conform CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een professionele en ambitieuze werkgever;
  • Voldoende uitdaging en mogelijkheden om te ontwikkelen;
  • Informele sfeer met korte lijnen en duidelijke communicatie;
  • Naast werken ook regelmatig creatief georganiseerde bijeenkomsten.

  Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of klik hier om je online in te schrijven. Voor meer informatie kun je ons ook bellen via 085 – 079 55 55.

  Service Monteur

  "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."