BEVEILIGINGSMONTEUR

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Installatiebedrijf 
Soort dienstverband:
Detavast

Tijd: 40 uur Locatie: Regio Haaglanden Rf: TK006

In de regio Haaglanden is onze opdrachtgever op zoek naar een Beveiligingsmonteur. Je kunt goed zelfstandig werken, je bent professioneel en representatief en je bent op zoek naar een afwisselende baan. Nieuwsgierig naar meer informatie? Reageer direct!  

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

In deze zeer zelfstandige baan kom jij goed tot je recht. Daarbij draagt jouw verantwoordelijkheidsgevoel bij aan de kwaliteit van jouw werk. Je bent op tijd met jouw administratie en je bent secuur met het bijhouden van meer- en minder werk. Er is geen dag hetzelfde en juist dat maakt het voor jou de perfecte baan. Je bent altijd op zoek naar betere oplossingen en een tevreden klant staat voor jou voorop. Een groot voordeel voor jou is dat deze opdrachtgever vooral in de eigen regio werkzaamheden verricht.

Functie-eisen:

 Je hebt minimaal een MBO diploma Elektrotechniek;
Je hebt een MBV diploma of je bent bereid deze te halen;
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
Je bent in het bezit van een VCA diploma; 
Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
Je bent service en kwaliteitsgericht;
Je hebt goede kennis en beheersing van de Nederlandse taal.

 Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is de regio Haaglanden een goed bekend familiebedrijf. Zij verzorgen alle elektrotechnische oplossingen binnen renovatie projecten en onderhoud. Zij hebben kennis en ervaring van de nieuwste technieken. Binnen het hechte team is er voldoende ruimte voor ontplooiing en tijdens de vrijdagmiddag borrel is er volop ruimte voor aandacht voor elkaar.

 Wat bieden wij:

Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden;
Een solide opdrachtgever;
Een hecht en collegiaal team;
Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of klik hier om je online in te schrijven. Voor meer informatie kun je ons ook bellen via 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."