CV monteur

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Installatiebedrijf 
Soort dienstverband:
Detavast

Tijd: 40 uur Locatie: Regio Rotterdam Rf: TK024

Onze opdrachtgever is gevestigd in regio Rotterdam. Zij zijn op zoek naar uitbreiding van het huidige team CV Monteurs. Deze team van professionals houdt zich bezig met de gehele installatie van CV bij diverse nieuwbouw projecten. Wil jij bij een familiebedrijf aan de slag en deel uitmaken van dit hechte team van professionals? Bel ons voor meer informatie!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Je hebt verstand van techniek en je werkt graag samen in een team. Nieuwbouw projecten voor voornamelijk de woningbouw worden door jouw team vanaf de start van de bouw geïnstalleerd. Omdat jouw collega’s ook de elektra en loodgieterswerk installeren is het voor jouw team alleen maar makkelijker om goede afspraken te maken op de bouw en zo kwalitatief hoog werk af te leveren. Tijdens de personeelsuitjes leer je collega’s van de andere divisies ook beter kennen en de samenwerking gaat dan ook goed. Jullie zijn trots op de geleverde werkzaamheden en laten zien dat jullie deel uitmaken van een groot team van professionals.

Functie-eisen:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als CV monteur;
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent representatief en communicatief vaardig;
  • Je hebt goede kennis en beheersing van de Nederlandse taal.

Over de opdrachtgever:

Deze opdrachtgever is zoals veel van onze klanten in de installatietechniek een familiebedrijf met een behoorlijk aantal jaar aan kennis en ervaring. In de regio zijn ze dan ook al tientallen jaren bekend. Zeker in de woningbouw hebben zijn veel ervaring. Naast gas- en waterinstallaties hebben zij kennis van riolering, sanitair en ventilatie. Hier ben je zeker geen nummer; jouw persoonlijkheid is misschien nog wel belangrijker dan jouw diploma voor deze opdrachtgever. Medewerkers hebben veel passie voor hun werk en zijn trots om bij deze opdrachtgever te werken.  

Wat bieden wij:

  • Een salaris conform CAO en goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een hecht team met professionele medewerkers;
  • Een uitdagende baan met ruimte voor groei;
  • Een gezellige en betrokken werkgever.

 Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of klik hier om je online in te schrijven. Voor meer informatie kun je ons ook bellen via 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."