Elektromonteur

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Elektrotechnisch Installatiebedrijf 
Soort dienstverband:
Detavast

Tijd: 40 uur Locatie: Regio Rotterdam en Den Haag Rf: TK025

Onze opdrachtgever is gevestigd in regio Rotterdam en Den Haag. Zij zijn op zoek naar uitbreiding van het huidige team Elektromonteurs. Werk jij het liefst aan mooie projecten in de randstad m.b.t. nieuwbouw en renovatie, dan ben jij geknipt voor deze vacature! Wil jij bij dit familiebedrijf aan de slag en deel uitmaken van dit hechte team van professionals? Bel ons voor meer informatie!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Je houdt van aanpakken en je vindt noks mooiers dan samen met je collega's te werken aan mooie nieuwbouwprojecten in de randstad. Jij hebt voldoende kennis om zelfstandig vanaf tekening verschillende elektrotechnische installaties aan te leggen, zoals bijvoorbeeld licht installaties, maar ook beveiliging-, brand en krachtinstallaties.Soms komt er een renovatieproject tussendoor en ook dit kan voor zowel utiliteits- als woningbouwprojecten zijn. Spreekt bovenstaande jou aan, dan zoeken wij jou!

Functie-eisen:

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring  als Elektromonteur;
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent representatief- en communicatief vaardig;
  • Je hebt goede kennis en beheersing van de Nederlandse taal.

Over de opdrachtgever:

Deze opdrachtgever is zoals veel van onze klanten in de installatietechniek een familiebedrijf met een behoorlijk aantal jaar aan kennis en ervaring. In de regio’s zijn ze dan ook al tientallen jaren bekend. Zeker in de woningbouw hebben zij veel ervaring. Naast gas- en waterinstallaties hebben zij kennis van riolering, sanitair en ventilatie. Hier ben je zeker geen nummer; jouw persoonlijkheid is misschien nog wel belangrijker dan jouw diploma voor deze opdrachtgever. Medewerkers hebben veel passie voor hun werk en zijn trots om bij deze opdrachtgever te werken.

Wat bieden wij:

  • Een salaris conform CAO en goede arbeidsvoorwaarden;

  • Een hecht team met professionele medewerkers;

  • Een uitdagende baan met ruimte voor groei;

  • Een gezellige en betrokken werkgever.

Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of klik hier om je online in te schrijven. Voor meer informatie kun je ons ook bellen via 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."