LEIDINGGEVEND MONTEUR E

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Installatiebedrijf 
Soort dienstverband:
Detavast

Tijd: 40 uur Locatie: Regio Rotterdam Rf: TK026

Onze opdrachtgever, gevestigd in de regio Rotterdam, is op zoek naar een collega Leidinggevend monteur E.  Heb je ruime ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Door de snelle groei van de organisatie zijn zij op zoek naar een nieuwe Leidinggevend Monteur E. Je geeft leiding aan jouw team, maar bij grotere projecten werk je ook mee. Het gaat om grote nieuwbouw en renovatie utiliteitsprojecten. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van werk en administratie. Je rapporteert aan de projectleider en vervangt hem bij bouwvergaderingen als nodig. Jouw jongens werken met passie en dat komt door jouw coachende en inspirerende manier van leidinggeven. Jij signaleert knelpunten en communiceert deze en eventuele aanpassingen die nodig zijn op tijd en volledig aan jouw leidinggevende. Niks ontgaat aan jouw aandacht en je neemt de tijd voor jouw monteurs, maar net zoveel voor onderaannemers, omdat jij snapt dat een goede samenwerking cruciaal is.  

Functie-eisen:

 • Je hebt minimaal een MBO - 4 opleiding in de Elektrotechniek;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de elektrotechniek;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende;
 • Kennis van sterk- en zwakstroominstallaties;
 • Je hebt een VCA diploma;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent klantgericht en je spreekt vloeiend Nederlands.

Over de opdrachtgever:

Van ontwikkeling tot oplevering houdt deze opdrachtgever zich aan hoge kwaliteitseisen. Door hun expertise van ontwerp tot beheer zijn zij een gewaardeerde adviseur, installateur en beheerder van installaties. Wat zij belangrijk vinden is dat medewerkers een goed gevoel hebben bij hun werkgever en dit uitstralen naar de klant. Zij zijn een familiebedrijf wat uitgegroeid is tot een grote installateur met kennis van energiebesparende en duurzame technieken. Naast elektrotechniek hebben zij ook veel kennis van werktuigbouwkunde. Deze totaalinstallateur neemt duurzaamheid en hun maatschappelijk en sociale verantwoordelijkheid heel serieus.

Wat bieden wij:

 • Een zeer goed salaris en mooie arbeidsvoorwaarden;
 • Een professionele en betrouwbare opdrachtgever;
 • Een gezellige werksfeer waar collega’s elkaar houden aan afspraken;
 • Afwisselend werk en voldoende ruimte voor ontwikkeling.

 Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of klik hier om je online in te schrijven. Voor meer informatie kun je ons ook bellen via 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."