Service planner PT tijdelijk

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Installatiebedrijf 
Soort dienstverband:
Detavast

Tijd: 40 uur Locatie: Regio Hoekse Waard Rf: TK018

Vanaf 1 december 2020 is onze opdrachtgever op zoek naar vervanging tijdens zwangerschap op de afdeling planning. Zij zijn gevestigd in de Hoekse Waard en de functie is voor 3 dagen per week, t.w. woensdag, donderdag en vrijdag. Ben jij minimaal een half jaar beschikbaar en wil je werken voor een professionele en goed georganiseerde installateur? Pak dan nu de telefoon en bel ons!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

 Jij bent communicatief en hebt affiniteit met techniek. Misschien heb je zelfs al kennis van Syntess en weet jij hoe het werkt op een service afdeling binnen de installatietechniek. Je bent niet bang om de monteurs aan te spreken op de aangeleverde bonnen en jij weet altijd weer die storing bij een van de jongens in te plannen zodat ook de klant weer tevreden is. Je hebt snelheid en handigheid in administratie en bonnen verwerking en je vindt het leuk om op een hectische afdeling te werken. Kortom, jij bent niet bang voor een uitdaging en deze klus past precies bij wat jij zoekt.

 Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een klantgericht en -vriendelijke instelling;
  • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je bent 3 dagen per week beschikbaar, t.w. woensdag, donderdag en vrijdag;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed;

Over de opdrachtgever:

Dit familiebedrijf is intussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Zij zijn gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek en met deze kennis en ervaring weten zij middel en grote utiliteitsprojecten van A tot Z af te ronden voor hun klanten. Naast de projecten bedienen zij met de service afdeling bedrijven en particulieren en daarbij het technisch beheer van vele reeds langdurige klanten. Zij staan niet alleen voor kwaliteit van werk, maar zeker ook voor goed werkgeverschap. Er is veel ruimte voor ontwikkeling van medewerkers en niet te vergeten aandacht voor de gezondheid en vitaliteit.     

Wat bieden wij:

  • Salaris op basis van ervaring en opleiding conform CAO;
  • Een professionele en informele werksfeer;
  • Een functie voor 6 maanden, 3 dagen per week binnen een groeiende organisatie;

  

 Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of klik hier om je online in te schrijven. Voor meer informatie kun je ons ook bellen via 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."