STORING- EN ONDERHOUDSMONTEUR

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Installatiebedrijf 
Soort dienstverband:
Detavast

Tijd: 40 uur Locatie: Regio Rotterdam Rf: TK029

 Deze internationale opdrachtgever is op zoek naar een ervaren, Service- en onderhoudsmonteur met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Woon je binnen de Randstad en ben je op zoek naar een vaste baan waarvoor je zelfstandig binnen Europa service verleent aan afnemers van productielijnen van hoogwaardige producten? De verdiensten zijn goed, dus als de functie je aanspreekt, neem contact met ons op voor meer informatie!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Na een intensieve training van 6 weken ben je klaar om zelfstandig onderhouds-, reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan de productie installaties te verrichten. Jij zorgt ervoor dat de productie probleemloos door kan gaan. Soms gebruik je hiervoor creatieve oplossingen voor het moment. Bij een later bezoek los je alles weer netjes op. Ook bij projecten, zoals nieuwbouw, ben je betrokken en wordt jouw expertise graag ingeschakeld. Er wordt veel van je gevraagd omdat je van maandagochtend tot vrijdagavond van huis bent. In ruil hiervoor krijg je naast goede verdiensten een lease auto, benodigde apparatuur en laptop en telefoon. Ook is er veel ruimte voor opleidingen en ontwikkeling waar je in de avonduren veel tijd voor hebt. Het team van monteurs telt nu 2 man sterk. Jij komt als derde monteur erbij en met deze collega’s kun je telefonisch sparren over technische uitdagingen die jullie tegenkomen.

Hieronder staan een aantal taken op een rij:

 • Beoordelen van de staat van onderhoud aan de productiemachines en het uitvoeren daarvan;
 • Signaleren, analyseren en oplossen van alle voorkomende storingen aan het gehele machinepark, met oog voor de voortgang van het productieproces;
 • Rapporteren van bevindingen aan de afnemers met eventuele adviezen voor vervanging;
 • Meedenken bij verbetervoorstellen en participeren tijdens de implementatie van de voorstellen;
 • Het vervangen en onderhouden van meet- en regelapparatuur voor PLC-besturing;
 • Bijhouden van documentatie (tekeningen, schema’s, instructies) n.a.v. doorgevoerde wijzigingen aan apparaten;
 • Toezien op naleving van bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften en geldende kwaliteitsstandaarden.

Functie-eisen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO-4 opleiding Werktuigbouw bij voorkeur aangevuld met een cursus elektrisch schakelen;
 • Je bent communicatief sterk, flexibel, zelfstandig, kwaliteitsgericht en je hebt een vlotte en oplossingsgerichte instelling;
 • Je bent mechanisch goed onderlegd en je hebt affiniteit met hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek;
 • Je kan veiligheidsrisico’s inschatten en de juiste PB’s en machines veiligstellen;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed en bij voorkeur ook een woordje Frans.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een internationale marktleider van hoogwaardige producten. Ondernemerschap en professionaliteit zijn kernwaarden die terug te vinden zijn bij medewerkers en dat deze organisatie drijft. Gespecialiseerde bedrijven, met loyale medewerkers zorgen voor een snelle besluitvorming, die snel kunnen inspelen op snel veranderende ontwerptrends. Zij hebben passie voor het creëren van nieuwe innovaties die unieke voordelen bieden aan klanten en medewerkers. Door decentraal te fabriceren kunnen zij zorgen voor snelle levering. De fabrikanten worden ondersteund om ervoor te zorgen dat zij consequent de beste kwaliteit en service bieden. Alles wordt gefaciliteerd om de fabrikanten in staat te stelen sterke klantenrelaties op te bouwen.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling en groei;
 • Goede verdiensten en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een professioneel team op afstand om mee te sparren;
 • Een solide opdrachtgever volop in ontwikkeling.

Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of klik hier om je online in te schrijven. Voor meer informatie kun je ons ook bellen via 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."