Tekenaar Elektrotechniek 

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Elektrotechnisch Installatiebedrijf
Soort dienstverband:
Detavast

Tijd: 40 uur
Locatie: Regio Rijnmond en Westland
Nr: LWWLV001

Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor het technische team een Tekenaar E om het huidige projectteam te versterken. Dit bedrijf is actief in de woningbouw en utiliteitsbranche.

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Als Tekenaar Elektrotechniek maak jij de visuele kwalitatieve ontwerpen van elektrotechnische installaties. Met jouw elektrotechnische tekeningen weet de uitvoering precies wat ze moet doen en de klant heeft de juiste informatie. Je bent onderdeel van het team calculatie & engineering en werkt nauw samen met andere teams. Je hebt passie voor ontwerpen, bent accuraat en schakelt makkelijk tussen verschillende partijen. Je hebt oog en aandacht voor verbeteracties, initiatieven maak je bespreekbaar. Je hebt overzicht in je werk, bent gericht op samenwerken met focus op kwaliteit en resultaat. Je wilt plezier in je werk. Samen met je collega’s zorg je voor duurzame klanten en maak je van het tekenwerk een succes!
 
Functie-eisen:

  • Je hebt mbo-4 niveau of hoger (Elektrotechniek)
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Je bent betrokken, proactief en werkt graag in teamverband
  • Je hebt ervaring met Autocad met de applicatie Nordined/ Stabicad

Over de opdrachtgever:
 
Het kantoor van dit bedrijf bevindt zich in de omgeving van Naaldwijk en Vlaardingen. Je nieuwe werkgever is een leuk bedrijf met ongeveer 45 collega’s. Werken in een teambelang staat voorop, zeker wordt hier zelfstandigheid zeer gewaardeerd. De opdrachtgever is actief met projecten in utiliteit, woningbouw en tuinbouwinstallaties.
Een organisatie waarbij het gaat om de factor mens. Je krijgt te maken met leuke, enthousiaste en betrokken collega’s, werkplezier, vrijdagmiddagborrels, bbq’s en een feestje op z’n tijd!
Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling en groei.
  • Een gezellige, dynamische werkplek binnen een team van verschillende leeftijden en achtergronden.
  • Een solide opdrachtgever volop in ontwikkeling.
  • Een salaris conform CAO.

Voor meer informatie kun je ons bellen via 085 079 55 55 of solliciteer per email werk@letswurk.nl

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."