WERKVOORBEREIDER BOUW 

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Installatiebedrijf 
Soort dienstverband:
Detavast

Tijd: 40 uur Locatie: Regio Rotterdam Rf: TK030

 Vanuit Rotterdam worden projecten door deze opdrachtgever in de grote steden uitgezet en jij bent de Werkvoorbereider die al het voorwerk regelt. Je bent een aanpakker, creatief in oplossingen en een teamplayer. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees hieronder meer over de functie en bel ons gerust voor meer informatie!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Jij bent binnen het team degene die verantwoordelijk is voor al het werk wat te doen is voor het project aanvangt. Dit doe je op locatie samen met jouw team van dat project. Je maakt afspraken met leveranciers, bestelt materiaal, zorgt voor de planningen en beheert de inkoop. Je kunt op verschillende niveaus communiceren en een goede onderhandeling ga je graag aan. Je bent kostenbewust en door jouw manier van werken ben je uitdagingen vaak een stapje voor. Je hebt voornamelijk te maken met renovatieprojecten. Niet alleen alle voorbereidingen, maar ook het dagelijkse reilen en zeilen en veiligheid behoort tot jouw verantwoording. Door goed samen te werken wordt elk project met grote klasse afgerond.        

Functie-eisen:

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding Bouw;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent initiatiefrijk, creatief en analytisch;
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen;
 • Je kunt goed werken in een team professionals;
 • Je hebt goede kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over de opdrachtgever:

Deze opdrachtgever ontwikkelt op het gebied van nieuwbouw en renovatie vooraanstaande projecten met grote passie. Dit weten zij te doen onder andere door een groot team van professionals met veel kennis van de nieuwste technieken. Zij vinden het belangrijk dat elk team alle mogelijkheid krijgt om een project in goede samenwerking af te ronden. De nieuwste technieken zijn dan ook beschikbaar. Werken voor deze opdrachtgever betekent onderdeel zijn van een groeiend bedrijf die met passie successen behaalt. Jouw inbreng is van groot belang en zij zullen dan ook altijd op zoek zijn naar jouw passie en kijk op het werk.

Wat bieden wij:

 • Een salaris passend bij de functie op basis van CAO en ervaring;
 • Een dynamische en solide opdrachtgever;
 • Een vooruitstrevende opdrachtgever met ruimte voor ontwikkeling;
 • Een afwisselende baan met een goede werksfeer;
 • Uitzicht op een vast contract.

Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of klik hier om je online in te schrijven. Voor meer informatie kun je ons ook bellen via 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."