Werkvoorbereider

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Installatiebedrijf 
Soort dienstverband:
Detavast

Tijd: 40 uur Locatie: Regio Gouda Rf: TK012

Deze technische opdrachtgever zoekt een enthousiaste Werkvoorbereider die affiniteit heeft met techniek en niet bang is zich te ontplooien op een gebied wat misschien nog onbekend terrein is. Zij zijn gevestigd in de regio Gouda. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Bel ons voor meer informatie!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Elke dag ben jij weer klaar voor de uitdagingen die de dag brengt. Samen met jouw collega’s sta je achter de geleverde kwaliteit van elk project. Jij bent in het team degene die zorgt dat alle voorbereidend werk gedaan wordt. Dit gaat van afspraken maken met leveranciers, bestellingen van materiaal, de inkoop beheren, transporten in binnenland en buitenland tot aan alle gereedschappen en benodigdheden van de monteurs regelen. Je bent een aanpakker en je bent niet bang om vragen te stellen. Leveranciers ervaren jou als een stevige onderhandelaar, maar tevens als een prettige gesprekspartner. Nieuwe dingen leer je snel aan. Je bent de vraagbaak en regelaar van de afdeling en collega’s weten je goed te vinden.

Functie-eisen:

 • Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding (een technische opleiding is een pré);
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent initiatiefrijk, creatief en analytisch;
 • Je hebt ervaring met organiseren en administratieve processen;
 • Je kunt goed omgaan met deadlines;
 • Je hebt goede kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 Over de opdrachtgever:

Deze internationale speler op het gebied van elektrotechnische installaties, besturingspanelen en instrumentatie voor machinebouw en industrie heeft betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel. Klanten worden bediend vanaf het ontwerpen van installaties tot aan het vervaardigen, inbedrijfstellen en ook bieden zijn diensten aan op het gebied van service en onderhoud. Er worden hoge eisen gesteld aan de te leveren producten, diensten en daarmee aan zichzelf en medewerkers. Zij geloven dat met elkaar de schouders eronder vooral bijdraagt aan het teamgevoel en hun succes. Wie op zoek is naar een innovatieve en professionele werkgever is hier op de goede plek.

 Wat bieden wij:

 • Een goed salaris op basis van CAO en ervaring;
 • Een dynamische en solide opdrachtgever;
 • Een inspirerende en vooruitstrevende opdrachtgever;
 • Een afwisselende baan binnen een hecht team;
 • Uitzicht op een vast contract.

Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of klik hier om je online in te schrijven. Voor meer informatie kun je ons ook bellen via 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."